Υλικά:
-Σπαγγέτι 1 πακέτο
-Κολοκυθάκια 4 τεμ. κομμένα λεπτές ροδέλες
-Μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα
500 γρ ψιλοκομμένα
-Σκόρδο 1 σκελίδα πολτοποιημένη
-Φρέσκα κρεμμυδάκια 2 τεμ. κομμένα ροδέλες μόνο το λευκό σημείο
-Ελαιόλαδο για σοτάρισμα
Υλικά:
1200 γρ. φασολάκια πλατιά κατεψυγμένα
2 χωριάτικα λουκάνικα
1 κύβος λαχανικών
200 γρ. ντομάτα σε κυβάκια
20 γρ. πελτέ
½ πιπεριά κόκκινη κομμένη
½ πιπεριά κίτρινη κομμένη
Υλικά (για 4 μερίδες):
500 γρ. μύδια ψίχα
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα
2 κουτ. σούπας κάππαρη ξαλμυρισμένη
1/2 κουτ. τσαγιού ξύσμα λεμονιού
Το ξινόγαλo αποτελεί ένα ιδιαίτερα υγιεινό και θρεπτικό ρόφημα. Η πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ξινόγαλo είναι υψηλοτάτης βιολογικής αξίας και έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από την πρωτεΐνη του ασπραδιού του αυγού. Περιέχει λακτόζη, βιταμίνες, μέταλλα και ελάχιστο λίπος.
Επίσης, είναι ένα προϊόν εύγεστο και ευεργετικό για το στομάχι και βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου από το έντερο. Ακόμα έχει αντιμικροβιακή δράση για ένα μεγάλο αριθμό βακτηρίων, ιδιαίτερα αυτών που προκαλούν εντερικές λοιμώξεις. Ενισχύει αποτελεσματικά την κινητικότητα του εντέρου και βοηθά στην αναγέννηση της φυσικής μικροχλωρίδας του εντέρου, ιδιαίτερα ύστερα από την χορήγηση αντιβιοτικών.
Τέλος έχει αντιχοληστερινικές ιδιότητες και είναι καλύτερα ανεκτό για τα άτομα που παρουσιάζουν αλλεργία στο γάλα.
Υλικά:
½ κ. συκωτάκια κοτόπουλου,
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ φλ. ελαιόλαδο,
700 γρ. ολόκληρα ντοματάκια κονσέρβας με το χυμό τους
1 κ.γ. ζάχαρη
1 ξύλο κανέλλας, 4 κόκκοι μπαχάρι
1/3 σκόνη κανέλλας
Είμαστε πάντα δεκτικοί και ακούμε τους καταναλωτές και πελάτες μας. Τους υποδεχόμαστε στα καταστήματά μας και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους με καλοσύνη, οικειότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες.
Επικοινωνήστε μαζί μας |
Διευθύνσεις
Καταστημάτων
Ωράριο καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00
Σάββατο 08:00-20:00
Κεντρικά Γραφεία-Αποθήκη
3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Καρδίτσης, Λάρισα
info@asagora.gr
+30 2410 669592
+30 2410 669592