3 συνταγές για μαρινάδα χοιρινού κρέατος

Το κάθε είδος κρέατος θέλει και διαφορετική μαρινάδα. Το χοιρινό μπορούν να το αναδείξουν μαρινάδες που έχουν να κάνουν με μεσογειακά και γλυκόξινα μπαχαρικά και μυρωδικά.

Μαρινάδα με μεσογειακά αρώματα:

Το χοιρινό κρέας  ταιριάζει άψογα με τα μεσογειακά μυρωδικά, όπως η ρίγανη, το θυμάρι, ο δυόσμος, το δενδρολίβανο, ο βασιλικός και το φασκόμηλο.

Μπορούμε να επιλέξουμε ένα από αυτά, για να δώσουμε σαφή αρωματικό χαρακτήρα. Μία πολύ ενδιαφέρουσα μαρινάδα είναι ν’ αναμίξουμε λάδι, λεμόνι ή λευκό κρασί και τριμμένο κρεμμύδι. Αφήνουμε το χοιρινό μας μέσα στην μαρινάδα μας για τουλάχιστον 8 ώρες στο ψυγείο. 

Γλυκόξινη μαρινάδα:

Για γλυκόξινο μαρινάρισμα μπορούμε να βάλουμε γλυκό κόκκινο κρασί ή μπρούσκο, μέλι και πορτοκάλι, συνδυάζοντάς τα άφοβα μεταξύ τους και προσθέτοντας κάποιο ταιριαστό μπαχαρικό, όπως πάπρικα απλή ή καπνιστή, τζίντζερ, σουμάκι, κάρδαμο ή κόλιανδρο και σκόρδο κατά βούληση. Καλό είναι επίσης να μείνει το κρέας μας μέσα στη μαρινάδα για τουλάχιστον 8 ώρες στο ψυγείο.

Μαρινάδα Barbeque:

Αν επιθυμούμε να ταιριάξουμε πιο τολμηρές μαρινάδες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μπίρα με κόλιανδρο, ρούμι με μαύρη ζάχαρη και πιπέρι ή καλή κέτσαπ με ταμπάσκο και μέλι. 

Είμαστε πάντα δεκτικοί και ακούμε τους καταναλωτές και πελάτες μας.
Τους υποδεχόμαστε στα καταστήματά μας και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους με καλοσύνη, οικειότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες.

Επικοινωνήστε

μαζί μας





Διευθύνσεις

Καταστημάτων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ωράριο καταστημάτων
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-21:00
Σάββατο 08:00-20:00


Κεντρικά Γραφεία-Αποθήκη

 3ο Χ.Λ.Μ. Λάρισας - Καρδίτσης, Λάρισα

 info@asagora.gr

 +30 2410 669592

 +30 2410 669592

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο newsletter μας και λάβετε πρώτοι το φυλλάδιο προσφορών μας.
Agora Agora
elomas